Thaiyogamassage för dig och en vän

Thaiyogamassage för dig och en vän

https://www.facebook.com/events/2640769492641267/

Thaiyogamassage för dig och en vän

När: fredagen den 15 november 2019 kl 18.30-20
Var:
Updog bodies yogastudio, Kvarnholmsvägen 77, Kvarnholmen
Investering:
150 kr per person
swish:
0737868320 att boka sin plats

De flesta har lite nu och då utmaningar med nacke, axlar kanske ländryggen. Det är lätt hänt i vår aktivitetsfyllda värld. I denna workshop skapar vi tid att varva ner och njuta. Vi lär oss lite enkla handgrepp att hjälpa varandra med att släppa spänningar utan att för den skull se det som att vi ger behandling. Kom och gör en avkopplande aktivitet tillsammans där lär er lätta knep att frigöra spänningar i kroppen. Ett perfekt sätt att inleda helgen.

Ni kommer två och två. Alla är välkomma. Till exempel kanske ni
– Är vänner
– Har en relation sedan länge och vill prova något nytt när det kommer till att ge varandra avkoppling eller så har ni nyss träffats och är lite nyfikna på att göra något annorlunda tillsammans
– Familjemedlemmar, t ex förälder och barn

Under 1 ½ timme kommer vi att i cirkel med lärarledda övningar lära oss enkla sätt att ge thaiyogamassage. Du behöver inte ha någon förkunskap, vi går igenom och du kommer att visas hur du ska göra. Först ger den ena personen och den andra tar emot och sedan byter vi och gör samma sekvens men då med ombytta roller. På detta sätt lär du dig att både ge och ta emot massage. Vårt förhållningssätt för workshopen kallas Metta som kommer från Buddismen och på språket Pali betyder kärleksfull vänlighet, vänskaplig välvilja.

Klädsel: Mjuka sköna kläder, gärna lång ärm och tajts eller mjuka byxor.

Latifa Lindberg som leder denna workshop är en passionerad acroyoga och thaimassagelärare. Latifa brinner för att hjälpa människor att må bra, utvecklas och uppnå sina uppsatta mål.

Vad är thaiyogamassage:
Legenden säger att thailändsk massage går tillbaka 2500 år till Indien vid Buddhas tidpunkt. En klassisk komplett thaiyogamassage inbegriper en kombination av akupressur (som man gör med händerna) och yoga-liknande stretching. Till skillnad från många andra massageformer i västvärlden används inte olja eller någon annan sorts kräm i samband med massagen. Den som masserar använder sig också av en madrass på golvet istället för massagebänk och den som får massage har kläder på sig, gärna långärmat och långbent under sessionen.

Leave a Reply